ÖPPETTIDER


BUTIK

Vardagar  7:15-17:30
Lördagar  9:00-13:00
Söndagar Stängt


 
1 500 m2 butik med prisvärda kvalitetsprodukter
I butiken finns något för alla – oavsett om du är lantbrukare, villaägare, trädgårdsentusiast eller djurägare. Vår kunniga butikspersonal delar gärna med sig av smarta råd och svarar på era frågor. Med runt 12 000 artiklar i sortimentet kan vi hjälpa dig att hitta det mesta du kan tänkas behöva, till priser som tål att jämföras.

Har du en gräsklippare eller motorsåg som är i behov av service kan du lämna in det hos oss så tar vi hand om det i vår egen verkstad.

I butiken finns bland annat följande produkter:

För lantbruk
Säckat foder till nöt, gris, häst, får och fjäderfä – bl a Vallberga Lantmäns eget foder, vitaminer och mineraler till djur. Stängsel, stängselapparater, pressgarn, plast och nät, motorsågar, smörjoljor, dräneringsrör m.m.

Skyddskläder & utrustning
Skyddsutrustning, skydds- och arbetskläder, handskar, arbetsskor

Byggvaror
Lecablock, cement, plåt, VVS-produkter

Verktyg
Handverktyg från bl a Hultafors, Stanley, Luna. Elverktyg från AEG, Ryobi

Färg
Inom- och utomhusfärg. Vår duktiga personal hjälper dig att blanda rätt färg för rätt ändamål

Hem & hushåll
Husgeråd, hushållsmaskiner, städartiklar, rengöringsmedel, elartiklar, låsartiklar, kontorsmaterial, pumpar

Trädgård
Gräsfrö, gödsel, kalk, gräsklippare med märken som Stiga och Klippo. Planteringsjord, täckbark m.m från Århults Torv. Handredskap  från Fiskars. Bevattningsprodukter från bl a Gardena och högtryckstvättar från Kärcher

Husdjur & häst
Foder och tillbehör för hund, katt och övriga husdjur. Välsorterad hästavdelning med bl a hästtillbehör, hästfoder, vitaminer och mineraler  från Dodson & Horrell, Iform, KRAFFT och Lympos.

Personalen hälsar Er välkomna!

Tänk på att priserna som visas här på hemsidan är LSAB:s gemensamma riktpriser och att det förekommer lokala avvikelser.

 

Talgbollar 55 st i hink

Talgbollar med riktig oxtalg, solrosfrö, havreflingor, veteflingor, jordnötter och mineralämnen.

129:-

KAMPANJ

Allroundhandske, TEGERA 90030

Praktisk trädgårdshandske med inspiration från Dalarna med ett vackert mönster. Handsken har ett perforerat mönster för att ge ett bra grepp. Finns i storlek 6, 7 och 8.

99:-

Stängselaggregat FOGA Techtronic 5000

Är ett aggregat i mellanklassen som är konstruerat för medellånga stängsel. Aggregatet har två effektlägen hög/låg och har 1 kontrollampa. Lampan blinkar grönt när spänningen är över 2500 volt eller blinkar rött när spänningen är under 2500 volt. Teknisk data: Driftspänning: 230 volt. Laddenergi: 6 joule. Utgående energi: 3,5 joule. Strömförbrukning: 6 watt. Spänning obelastad: 11 000 volt. Spänning vid 500 ohm: 5 600 volt. Stängsellängd: Upp till 35 km.

1999:-

Alkylatbensin Aspen 2 Full Range, 5L

Världens mest sålda alkylatbensin Aspen 2 Full Range Technology tål att lagras och är nästan helt fri för hälsofarliga ämnen som bensen och aromater - upp till 99% renare än vanlig bensin! Ger optimal smörjning och extremt ren förbränning. Maskinerna blir enklare att starta, accelerationen ökar och luftfiltren håller sig rena längre.

165:-

KAMPANJ

Gräsfrö Skånefrö Villa 1 kg

Snabb etablering. Ger en slitstark gräsmatta. 90% av Skånefrös frö är svenskodlat. Skånefrö har eget renseri och frön håller minst 98% renhet (EU-krav är endast 85%)

69:-

KAMPANJ