ÖPPETTIDER

BUTIK

Vardagar  7:15-17:30
Lördagar  9:00-13:00
Söndagar Stängt


 
2021-10-01
1 500 m2 butik med prisvärda kvalitetsprodukter
I butiken finns något för alla – oavsett om du är lantbrukare, villaägare, trädgårdsentusiast eller djurägare. Vår kunniga butikspersonal delar gärna med sig av smarta råd och svarar på era frågor. Med runt 12 000 artiklar i sortimentet kan vi hjälpa dig att hitta det mesta du kan tänkas behöva, till priser som tål att jämföras.

Har du en gräsklippare eller motorsåg som är i behov av service kan du lämna in det hos oss så tar vi hand om det i vår egen verkstad.

I butiken finns bland annat följande produkter:

För lantbruk
Säckat foder till nöt, gris, häst, får och fjäderfä – bl a Vallberga Lantmäns eget foder, vitaminer och mineraler till djur. Stängsel, stängselapparater, pressgarn, plast och nät, motorsågar, smörjoljor, dräneringsrör m.m.

Skyddskläder & utrustning
Skyddsutrustning, skydds- och arbetskläder, handskar, arbetsskor

Byggvaror
Lecablock, cement, plåt, VVS-produkter

Verktyg
Handverktyg från bl a Hultafors, Stanley, Luna. Elverktyg från AEG, Ryobi

Färg
Inom- och utomhusfärg. Vår duktiga personal hjälper dig att blanda rätt färg för rätt ändamål

Hem & hushåll
Husgeråd, hushållsmaskiner, städartiklar, rengöringsmedel, elartiklar, låsartiklar, kontorsmaterial, pumpar

Trädgård
Gräsfrö, gödsel, kalk, gräsklippare med märken som Stiga och Klippo. Planteringsjord, täckbark m.m från Århults Torv. Handredskap  från Fiskars. Bevattningsprodukter från bl a Gardena och högtryckstvättar från Kärcher

Husdjur & häst
Foder och tillbehör för hund, katt och övriga husdjur. Välsorterad hästavdelning med bl a hästtillbehör, hästfoder, vitaminer och mineraler,  Iform, KRAFFT och Lympos.

Personalen hälsar Er välkomna!

Tänk på att priserna som visas här på hemsidan är LSAB:s gemensamma riktpriser och att det förekommer lokala avvikelser.

 

Gräsfrö Österlen Villa, Skånefrö 1 kg

Snabb etablering. Ger en slitstark gräsmatta. 90% av Skånefrös frö är svenskodlat. Skånefrö har eget renseri och frön håller minst 98% renhet (EU-krav är endast 85%)