Bygdens Eget företag sedan 1904.
Vallberga Lantmän - lantbruksföretaget mitt i Södra Hallands vackra jordbrukslandskap.

Vallberga Lantmän bildades för över hundra år sedan, 1904, och har sedan dess gjort en lång och utvecklande företagsresa. Verksamheten har genom åren vuxit och vi har bl a investerat i utökad lagrings- och torkkapacitet samt en ny högteknologisk foderfabrik som tillverkar ca 100 000 ton foder per år.

Vallberga Lantmän är en fristående aktör, ett starkt medlemsägt företag som förser lantbrukare med de kvalitetsvaror och tjänster som behövs för att driva ett modernt jordbruk. En del av överskottet från försäljningen går tillbaka till ägarna -det vill säga våra medlemmar.

Vi arbetar varje dag för att vara en komplett lantbrukspartner inom foder, växtodling och spannmål, framförallt för dig som är lantbrukare i Halland, Skåne och Småland. En lokal partner mitt i ditt odlingsområde med en av Europas mest moderna anläggningar för spannmålsmottagning och högkvalitativ gårdsanpassad fodertillverkning.

Vallberga Lantmän säljer bl a värmebehandlat nöt- & grisfoder, pellets, kross och mjöl. Medel för växtodling som kalk, gödsel, utsäde, frö och växtskydd. I vår välsorterade butik i Vallberga kan du botanisera i ett rikt produktsortiment, här finns allt för dig som är lantbrukare, villaägare, trädgårdsentusiast eller djurägare, t ex verktyg, trädgårdsredskap, färg, häst- och smådjursfoder.

Vallberga Lantmän är medlemmar i DLA Agro -en nordisk inköpsorganisation som ger oss fördelaktiga inköpsvillkor på bland annat mineralgödsel, växtskyddsmedel och foderråvaror vilket i sin tur ger dig som medlem bra lönsamhet.

Ring 0430-162 00
Våra medarbetare har stor erfarenhet och finns tillgängliga när du behöver rådgivning.

Citat:
-Vallberga Lantmän tror på svenskt lantbruk och fortsätter att investera för framtiden. Allt för att vara en komplett leverantör för våra medlemmar, med transporter i egna fordon, god service och engagerad personal, säger Jörgen Karlsson, VD Vallberga Lantmän.
Läs mer om oss i vår företagsbroschyr!